Σοφία Δ. Καλογήρου

Η Σοφία Καλογήρου, με την 20ετή εμπειρία της στην κλινική διατροφή κ διαιτολογία στο νοσοκομείο « Γ. Γεννηματάς Αθηνών », στο νοσοκομείο Παίδων « Αγ. Σοφία », στο Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού, ως εξωτερική συνεργάτης στο διαβητολογικό ιατρείο του Λαϊκού νοσοκομείου κ στη συνέχεια στο ιδιωτικό της γραφείο στην Αθήνα και πρόσφατα στα Ιωάννινα, είναι έτοιμη να εργασθεί μαζί σας για την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων υγείας κ φυσικής κατάστασης.

Η διαιτολόγος που νοιάζεται για σας

“ Το να μην αισθάνεστε καλά είναι άσχημο, και το να απευθυνθείτε σε μη κατάλληλους θεραπευτές σας κάνει χειρότερα, όχι καλύτερα.

Υπάρχουν πολλές κ διάχυτες αντικρουόμενες πληροφορίες κ απόψεις σχετικά με τη διατροφή, κι αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολο να βρει κ να εμπιστευθεί κανείς τον κατάλληλο θεραπευτή.

Η προσέγγιση της Σοφίας είναι η πλήρης αποσαφήνιση και διαλεύκανση θεμάτων που αφορούν τη διατροφή, τη δίαιτα και την επίδρασή της στον ανθρώπινο οργανισμό.

Κύριος στόχος της είναι να σας υποστηρίξει ώστε να επιτύχετε το μέγιστο επίπεδο υγείας μέσω της διατροφής και του τρόπου ζωής. Επικεντρώνεται στο να εκπαιδεύει τους πελάτες ώστε να κάνουν ενημερωμένες και σωστές διατροφικές επιλογές, βασισμένη σε ισχυρά επιστημονικά δεδομένα.

Με την κατάλληλη αξιολόγηση, καθοδήγηση, κινητοποίηση και υποστήριξη, η Σοφία θα σας βοηθήσει να τροποποιήσετε τη διατροφική σας συμπεριφορά και να αποκτήσετε και πάλι τον έλεγχο του βάρους σας και της υγείας σας.

η Σοφία μπορεί να σας βοηθήσει αν

Θέλετε να βελτιώσουμε τα επίπεδα υγείας και ενέργειας του οργανισμού σας.
Επιθυμείτε να βελτιώσουμε τη διάθεσή σας!

Ανήκετε σε κάποια ειδική κατηγορία του πληθυσμού (παιδιά, έφηβοι, έγκυες και θηλάζουσες, γυναίκες σε εμμηνόπαυση).

Είστε σε περίοδο εγκυμοσύνης, με προγράμματα διαχείρισης πρόσληψης βάρους σύμφωνα με τις συστάσεις, ενισχύοντας τον οργανισμό με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ανά μήνα κύησης.

Έχετε διαγνωστεί με κάποιο ιατρικό πρόβλημα, π.χ. σακχαρώδης διαβήτης τύπου Ι κ ΙΙ, υπέρταση, υπερλιπιδαιμία, καρδιοπάθεια, ηπατοπάθεια, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, οστεοπενία-οστεοπόρωση, κ.α.

Επιθυμείτε ή επιβάλλεται η απώλεια βάρους.

Θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος.

Αθλείστε και προσπαθείτε να πετύχετε τη μέγιστη αύξηση μυϊκής μάζας, αντοχής και δύναμης, καθώς κ αν χρειάζεστε καθοδήγηση για την επίτευξη βάρους- στόχου σε κατηγορίες αγώνων (αναλυτικές μετρήσεις και σχεδιασμός διαιτολογίου εναρμονισμένου με τις προπονήσεις, όπως γεύματα αποκατάστασης κλπ).

Έχετε παιδιά με προβλήματα παχυσαρκίας / μεταβολικών νοσημάτων / σακχαρώδη διαβήτη /αλλεργιών, όπου και σχεδιάζονται προγράμματα τροποποίησης συμπεριφοράς

Επιθυμείτε παρακολούθηση ανάπτυξης και οργάνωση γευμάτων.

Υποφέρετε από γαστρεντερικά προβλήματα κ παθήσεις του εντέρου όπως ελκώδη κολίτιδα, δυσκοιλιότητα, κοιλιοκάκη, σύνδρομα δυσαπορρόφησης, κ.α.

Είστε σε αντικαρκινική θεραπεία και θέλετε να αποκομίσετε τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής για την ενίσχυση της θεραπείας και την διαχείριση των συμπτωμάτων της.

Θεωρείτε ότι υπάρχει πιθανότητα να πάσχετε από Ορθορεξία ή Διατροφική Διαταραχή (Νευρογενής Ανορεξία και Βουλιμία, Αδηφαγική Διαταραχή).

Έχετε αλλεργία ή δυσανεξία σε κάποιο τρόφιμο.

Σοφία Δ. Καλογήρου
sknutrition.gr © 2024. Όροι Χρήσης & Πολιτικής Απορρήτου.